Onze trainers komen aan huis of buiten op een plek bij jou in de buurt, en benaderen iedereen met dezelfde openheid en respect. Daarnaast krijg je voedingsadvies en begeleiding, want voeding speelt een belangrijke rol in je fysieke en mentale gezondheid. Sporten en gezond eten zijn de ingrediënten voor vitaliteit. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op alle vlakken in het leven.

We leren je een gezonde levenstijl te ontwikkelen en je eigen te maken. We gaan niet voor een korte sprint, maar voor een persoonlijke groei en duurzaam resultaat.

Tineke van Wijk

Ik ben Tineke en ben de oprichter van Sport&Spijs. Ik geloof in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Ik ben zelf een praktijkvoorbeeld van grote verandering. Van compleet ongezond naar een zo volledig gezonde leefstijl, zodat ik een sterke schakel blijf voor mijn gezin, sterk in het leven sta voor mijzelf en een inspiratie ben voor mensen die op zoek zijn naar een blijvende manier van gezond, energiek en duurzaam veranderen. Ik heb veel ervaring op het gebied van beweeg coaching en ben een groot voorstander van intelligent bewegen. Van ‘wat denk ik dat ik kan’ naar ‘wat kan ik nu werkelijk’ en vanuit eigen kracht en ontwikkeling sporters naar zichzelf laten kijken en hun mogelijkheden. Soms met verbazing, maar meestal met trots over zichzelf, zie ik de verandering gebeuren. En daar mag ik dan getuige van zijn. Hoe bijzonder is dát. Door mijn eerlijke, open en directe benadering weet je precies waar je aan toe bent. Ik hou van no-nonsense, en dat je vanuit je eigen verantwoordelijkheid je kunt laten coachen naar jouw duurzame resultaat. Zelf ben ik een fervent cross-fitter. Bij deze sport heb ik geleerd om grenzen te blijven verleggen, en wat voor voldaan gevoel dat geeft. Ik zie je graag tijdens de training!

Maaike Melsen

Ik ben Maaike en ik ben hardlooptrainer bij Sport&Spijs. Zo’n 12 jaar geleden begon ik met hardlopen. In eerste instantie was ik vooral blij met de fysieke voordelen daarvan, maar nu merk ik steeds meer hoe belangrijk hardlopen is voor mijn mentale gezondheid. Het brengt mij rust en ontspanning en het maakt me zoveel sterker en veerkrachtiger! Dat heeft me regelmatig geholpen om alle ballen in de lucht te houden en door te zetten als de combinatie van mijn leuke, maar uitdagende baan en de zorg voor mijn gezin, met twee lieve meiden, even te veel dreigde te worden. Vanuit deze drive ga ik ook heel graag met jou aan de slag, om op een verantwoorde manier aan jouw hardloopdoel te werken. Of dat nou gaat om het halen van een snelle 10km bij bijvoorbeeld de Loop van Leidsche Rijn, om op een gezonde manier hard te lopen tijdens of na je zwangerschap of om gewoon wekelijks een lekker rondje te kunnen lopen: jouw doel staat centraal tijdens de trainingen! Ik ben een enthousiaste, zorgzame en betrokken coach, die eerlijk is en écht naar je luistert. Ik moedig je aan om er helemaal voor te gaan en tegelijkertijd de signalen die je lichaam geeft serieus te nemen. Ik kijk ernaar uit om met je te werken aan je doel, om ook jou de voordelen die hardlopen biedt te laten ervaren!

Skills

Coaching tijdens & na zwangerschap
100%
Bootcamp
100%
Reebok Functional Training
100%
Pilates
100%
Spinning – Star 3
100%
HBO Voedingsdeskundige
100%
HBO Sportdietiek
100%
AALO Personal Trainer
100%
AALO Kettlebell Trainer
100%
AALO Fit Zwanger & Fit na Zwangerschap
100%