Onze trainers komen aan huis of buiten op een plek bij jou in de buurt, en benaderen iedereen met dezelfde openheid en respect. Daarnaast krijg je voedingsadvies en begeleiding, want voeding speelt een belangrijke rol in je fysieke en mentale gezondheid. Sporten en gezond eten zijn de ingrediënten voor vitaliteit. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op alle vlakken in het leven.

We leren je een gezonde levenstijl te ontwikkelen en je eigen te maken. We gaan niet voor een korte sprint, maar voor een persoonlijke groei en duurzaam resultaat.

Ons team

Tineke van Wijk

Tineke van Wijk

Eigenaar, PT, Bootcamp, 1FitMom & Voeding

Ik ben Tineke. 49 jaar oud, moeder van een samengesteld gezin met 5 kinderen en getrouwd met Maurice van Wijk. Ik geloof in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Ik ben zelf een praktijkvoorbeeld van grote verandering. Van roken, inactief, overgewicht, anorexia, 13 jaar geleden de keus gemaakt om gezond en energiek te gaan leven. In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar de sportwereld, en vanuit eigen kracht en leren mijzelf ontwikkeld naar een motiverende en zeer ervaren coach. Mijn drijfkracht als coach is om het beste in mijn sporters en coachees naar voren te halen, en zichzelf laten verbazen over wat ze vanuit hun eigen vermogen kunnen bereiken. Door mijn eerlijke, open en directe benadering weet je precies waar je aan toe bent. Ik hou van no-nonsense, en dat je vanuit je eigen verantwoordelijkheid je kunt laten coachen naar jouw duurzame resultaat. Zelf ben ik een fervent cross-fitter. Bij deze sport heb ik geleerd om grenzen te blijven verleggen, en wat voor voldaan gevoel dat geeft.

Mariejanne Nijsingh

Mariejanne Nijsingh

PT, Bootcamp & Voeding

Ik ben Mariejanne, 34 jaar en woon samen met mijn vriend Johan, dreumes Fos-Lucas en onze twee katten, Scotch en Monkey in Leidsche Rijn. Ik heb een paar jaar gewerkt als fitnessinstructrice, rumble/boks instructrice en pump docente bij de sportschool waar ik Tineke heb leren kennen. Toen ik mijn zoontje vorig jaar kreeg besloot ik om te stoppen bij deze sportschool en mij volop te focussen op het moederschap. Toen de kleine alweer 1 jaar oud was begon het toch weer te kriebelen om met sport en beweging bezig te zijn. En vooral het contact met mensen heb ik erg gemist. Ik heb, net als Tineke, de passie voor goed bewegen en verantwoord trainen en wil dit graag overbrengen op anderen. Daarom was ik enthousiast toen Tineke mij vroeg om lessen te verzorgen bij Sport&Spijs en zie hier jullie nieuwe trainster! Wat ik zoal doe bij Sport&Spijs? Op dinsdag -en donderdagavond geef ik Bootcamp. Daarnaast zet ik mij in als Personal trainster, gewichtsconsulent en voedingsdeskundige.

Lucia Brama

Lucia Brama

PT, 1FitMom

Hallo ik ben Lucia, 59 jaar en woon samen met mijn man Ronald in Utrecht/Zuilen. Ik heb een zoon, schoondochter én een bonus-kleindochter van 9 jaar. Wat heb ik zoal gedaan in mijn leven? Franse taal en letterkunde gestudeerd, jaren gewerkt als ambtenaar, accountmanager én daarna alweer sinds jaren in de fitnesswereld. Ik heb bodypump, spinning, looptraining gegeven en jaren als  fitnesstrainer gewerkt. De laatste tijd ook als skillcoach, small group/personal trainer. MarieJanne, Tineke en ik kennen elkaar via een vorige werkgever. Na het gesprek met Tineke en MarieJanne, die allebei zó vreselijk aanstekelijk enthousiast zijn over SPORT&SPIJS, heb  ik besloten om ‘JA’ te zeggen om te starten en sta ik te popelen om per 1 september 2020 te beginnen. Ik heb er heel veel zin in om iedereen te helpen met het bereiken van hun doelen. Ik hoop jullie snel allemaal te ontmoeten!!!

Sander Westland

Sander Westland

PT, Bootcamp

Mijn naam is Sander en ik ben 41 jaar oud. Samen met mijn vrouw en kinderen woon ik Vleuten. Tijdens mijn jeugd kon je mij elk vrij moment op het basketbalveld vinden; als speler en als trainer/coach. Toen het “grote mensen leven” echt begon, raakte ik werkzaam binnen een commerciële functie. Hierbij mis ik al vanaf dag 1 het iets voor iemand persoonlijk kunnen betekenen. Gezien mijn interesse in training en beweging leek het mij een logische stap om de opleiding Personal Trainer te gaan volgen. Tineke heb ik ontmoet via mijn vrouw die bij haar een PT-traject volgde. Daarna bleven we elkaar zien tijdens de WOD’s in de Crossfitbox.  Ik was dan ook erg enthousiast toen ze mij de mogelijkheid bood om mijn stage bij Sport&Spijs te lopen. Inmiddels geef ik zelfstandig Bootcamps en PT lessen De onderdelen die het sporten  en bewegen voor mij zo interessant maken, zijn voornamelijk het opzoeken van je grenzen in zowel flexibiliteit als mobiliteit, uithoudingvermogen en kracht. Ik spreek uit eigen ervaring dat voor een goede balans tussen mentale en fysieke gezondheid, jezelf lichamelijk uitdagen van essentieel belang is. Zoek je grenzen op, durf dat stapje extra te nemen en het zal je zowel fysiek als mentaal verder brengen. Ik vind het geweldig om mensen in dit proces te mogen begeleiden.

Ariane Verloop

Ariane Verloop

PT, 1FitMom, Bootcamp

Ik ben Ariane, 45 jaar oud en ik woon met mijn vriend Sander en onze 3 kinderen in Maarssen. Voorheen werkte ik 14 jaar als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk. Voorwaarden scheppen om cliënten doelen te laten halen op het gebied van beweging was toen al een groot deel van mijn werk. En daar ligt ook mijn grote passie. Door mijn post Hbo-opleiding tot leefstijlcoach heb ik mijn kennis verbreed waardoor ik ook mensen kan begeleiden met doelen op het gebied van voeding/ gewicht, slaap en stress. Het mooie van het vak coaching vind ik dat je mensen stimuleert om vanuit zichzelf kleine veranderingen in gedrag te creëren waardoor doelen blijvend kunnen worden behaald. Ik doe zelf aan hardlopen en bootcamp. Ik houd van het goede gevoel dat het geeft als je lekker hebt gesport! En ik weet zeker dat iedereen met de juiste coaching zijn of haar beoogde doelen kan bereiken. Daarom ben ik ook super enthousiast om aan de slag te gaan bij Sport&Spijs. Ik hoop jullie snel allemaal te ontmoeten.

Jane Dielessen

Jane Dielessen

Voeding & Coaching

Leuk dat ik me aan jou mag voorstellen. Ik ben Jane, 51 jaar ik woon samen met Richard en mijn puberzoon Sidney in Nieuwegein. In het verleden heb verschillende (commerciële) functies gehad, (sales)trainingen gegeven maar ook als office manager gewerkt. Mei 2018 was ik herstellende van een hernia operatie toen ik borstkanker ontdekte. Ik heb een traject doorlopen met chemo's, borstamputatie, bestralingen en diverse hersteloperaties. Gelukkig heeft mijn toenmalige werkgever vanwege de corona crisis afscheid van mij genomen en ben ik gaan doen wat ik echt leuk vind. Ik heb de opleiding tot life coach afgerond en rond binnenkort mijn opleiding tot voedingsconsulent af. Duurzame verandering is waar Sport en Spijs voor staat. Je krijgt sportieve begeleiding op maat waarmee jij je doelen kan bereiken. Je krijgt adviezen en voedingskeuzes die eenvoudig door te voeren zijn in je dagelijkse leven. En ik ben er, om je te mentaal coachen om deze nieuwe leefstijl in te laten 'slijten' in je dagelijks leven. Heb je een vraag, probleem of loop je ergens tegen aan, laten wij dan samen kijken naar jouw keuzemogelijkheden. Uiteraard zullen we eerst een kennismaking in plannen om te kijken of jij vindt dat het 'klikt'. Tot slot mijn motto; Gelukkig zijn is een keuze. Hopelijk tot snel.

Skills

Coaching tijdens & na zwangerschap
100%
Bootcamp
100%
Reebok Functional Training
100%
Pilates
100%
Spinning – Star 3
100%
HBO Voedingsdeskundige
100%
HBO Sportdietiek
100%
AALO Personal Trainer
100%
AALO Kettlebell Trainer
100%
AALO Fit Zwanger & Fit na Zwangerschap
100%