Onze trainers komen aan huis of buiten op een plek bij jou in de buurt, en benaderen iedereen met dezelfde openheid en respect. Daarnaast krijg je voedingsadvies en begeleiding, want voeding speelt een belangrijke rol in je fysieke en mentale gezondheid. Sporten en gezond eten zijn de ingrediënten voor vitaliteit. Door gezond en fit te blijven presteer je beter op alle vlakken in het leven.

We leren je een gezonde levenstijl te ontwikkelen en je eigen te maken. We gaan niet voor een korte sprint, maar voor een persoonlijke groei en duurzaam resultaat.

Tineke van Wijk

Ik ben Tineke en ben de oprichter van Sport&Spijs. Ik geloof in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Ik ben zelf een praktijkvoorbeeld van grote verandering. Van compleet ongezond naar een zo volledig gezonde leefstijl, zodat ik een sterke schakel blijf voor mijn gezin, sterk in het leven sta voor mijzelf en een inspiratie ben voor mensen die op zoek zijn naar een blijvende manier van gezond, energiek en duurzaam veranderen. Ik heb veel ervaring op het gebied van beweeg coaching en ben een groot voorstander van intelligent bewegen. Van ‘wat denk ik dat ik kan’ naar ‘wat kan ik nu werkelijk’ en vanuit eigen kracht en ontwikkeling sporters naar zichzelf laten kijken en hun mogelijkheden. Soms met verbazing, maar meestal met trots over zichzelf, zie ik de verandering gebeuren. En daar mag ik dan getuige van zijn. Hoe bijzonder is dát. Door mijn eerlijke, open en directe benadering weet je precies waar je aan toe bent. Ik hou van no-nonsense, en dat je vanuit je eigen verantwoordelijkheid je kunt laten coachen naar jouw duurzame resultaat. Zelf ben ik een fervent cross-fitter. Bij deze sport heb ik geleerd om grenzen te blijven verleggen, en wat voor voldaan gevoel dat geeft. Ik zie je graag tijdens de training!

Maaike Melsen

Ik ben Maaike en ik ben hardlooptrainer bij Sport&Spijs. Zo’n 12 jaar geleden begon ik met hardlopen. In eerste instantie was ik vooral blij met de fysieke voordelen daarvan, maar nu merk ik steeds meer hoe belangrijk hardlopen is voor mijn mentale gezondheid. Het brengt mij rust en ontspanning en het maakt me zoveel sterker en veerkrachtiger! Dat heeft me regelmatig geholpen om alle ballen in de lucht te houden en door te zetten als de combinatie van mijn leuke, maar uitdagende baan en de zorg voor mijn gezin, met twee lieve meiden, even te veel dreigde te worden. Vanuit deze drive ga ik ook heel graag met jou aan de slag, om op een verantwoorde manier aan jouw hardloopdoel te werken. Of dat nou gaat om het halen van een snelle 10km bij bijvoorbeeld de Loop van Leidsche Rijn, om op een gezonde manier hard te lopen tijdens of na je zwangerschap of om gewoon wekelijks een lekker rondje te kunnen lopen: jouw doel staat centraal tijdens de trainingen! Ik ben een enthousiaste, zorgzame en betrokken coach, die eerlijk is en écht naar je luistert. Ik moedig je aan om er helemaal voor te gaan en tegelijkertijd de signalen die je lichaam geeft serieus te nemen. Ik kijk ernaar uit om met je te werken aan je doel, om ook jou de voordelen die hardlopen biedt te laten ervaren!

Sem van de Griendt

Ik ben Sem en ik ben personal trainer bij Sport&Spijs.
Sporten is mijn grote passie en deze passie wil ik graag doorgeven in mijn trainingen.
Ga je bij mij sporten dan ben je gegarandeerd van een positieve, motiverende trainer, die het beste in jou naar boven haalt.
Jij staat centraal tijdens de PT en samen gaan we er voor om de beste en fitste versie van jezelf naar boven te halen. De trainingen zijn creatief en uitdagend op welk niveau je ook zit. Ik zorg voor de juiste workout voor jou.
Door mijn openheid, enthousiasme, ervaring en passie voor het vak, heb ik een unieke, inspirerende stijl van coaching.
Ik hoop je spoedig te ontmoeten bij een training!

Mirjam Gielissen

Ik ben Mirjam en ik ben bootcamp trainer bij Sport&Spijs. Je komt mij elke week tegen in de Bootcamp en dan weet ik je uit te dagen met een toffe en energieke training. Ik ga er altijd voor om jou het gevoel te geven dat jij het beste gegeven hebt en dat je na de les zegt: “wanneer mag ik weer?”. Mijn stijl van coachen is enthousiast, met passie en met een goed oog voor iedere deelnemer. Op welk niveau je ook zit en bent, ik blijf je motiveren om het beste uit jezelf te halen. Ik hoop je snel eens te zien in 1 van de bootcamp-trainingen!

Tamara van Holland

Ik ben Tamara en personal- & bootcamp trainer bij Sport&Spijs. Met een nuchtere en positieve blik sta ik in het leven en dat is ook precies hoe ik jóu bekijk. Naar jóuw situatie, jóuw leven, wat drijft jóu om te sporten? Elke vooruitgang, groot of klein, is er 1. Elke dag 1% erbij is over 100 dagen ook 100%: stap voor stap verder groeien in jóuw proces. Gezond en voedzaam eten is hier ook zeker een belangrijke factor in. Laat dat nu net, naast hardlopen, wielrennen en krachttraining, een passie zijn.. Daarnaast weet ik met 2 kleine jongens precies hoe belangrijk de combinatie van beweging en voeding is om zowel fysiek als mentaal in balans te zijn en blijven; ook in de ratrace van een jong gezinsleven. Dus met alle liefde inspireer ik jou hoe je efficiënt in je eigen kracht en vol energie in het leven kunt staan! Ik ben te boeken in Leidsche Rijn e.o.

Esther Versteeg

Ik ben Esther en bootcamp trainer bij Sport&Spijs. Als trainer kan ik er voor jou zijn als motivator, luisterend oor, vraagbaak en die ene stok achter de deur.
Tijdens mijn trainingen gaan we sporten op jouw niveau, maar wil ik je wel motiveren om grenzen te verleggen. Stap voor stap natuurlijk, naar jouw nieuwe kunnen. Zodat jij je sterker gaat voelen zowel fysiek als mentaal.
Heb je vragen over voeding, leefstijl of bewegen? Of wil je gewoon even wat delen of sparren? Als diëtist in opleiding, leefstijlcoach en beweegconsulent heb ik genoeg kennis in huis om (bijna) al je vragen op het gebied van leefstijl te beantwoorden, hoe fijn is dat?
Ik vind sporten het leukste dat er is en dat enthousiasme draag ik graag over. Daarom vind ik het belangrijkste van onze trainingen dat het vooral leuk en ontspannend moeten zijn. Ik kijk uit naar onze trainingen en hoop natuurlijk dat jij ook naar onze trainingen gaat uitkijken.

Skills

Coaching tijdens & na zwangerschap
100%
Bootcamp
100%
Reebok Functional Training
100%
Pilates
100%
Spinning – Star 3
100%
HBO Voedingsdeskundige
100%
HBO Sportdietiek
100%
AALO Personal Trainer
100%
AALO Kettlebell Trainer
100%
AALO Fit Zwanger & Fit na Zwangerschap
100%